REVA – Flanders Expo, Gent

25-04-2019

We bezoeken REVA, een informatiebeurs over hulpmiddelen en diensten voor mensen met een beperking. We zijn vooral geïnteresseerd in toegankelijke vakantiehuizen voor gezinnen met een gezinslid met beperkingen, en waar mogelijkheden zijn om lotgenoten te ontmoeten in een informele en gezellige sfeer.

Uit ervaring weten we dat op adem komen tijdens een vakantie niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Soms vraagt de zorg voor een kind of familielid zoveel aandacht dat de andere gezinsleden niet aan echte vakantiebeleving toekomen.

"Toegankelijke vakantieverblijven in Vlaanderen en Brussel" en "De Vlaamse kust, toegankelijk voor iedereen" zijn schitterende gidsen met hotels, gastenkamers, vakantiewoningen, kampeerverblijven en vakantielogies, uitgegeven door Toerisme Vlaanderen. Naast vakantieverblijven biedt Toerisme Vlaanderen je nog veel meer inspiratie voor toegankelijk reizen, daguitstappen, reisorganisaties, toegankelijke fiets- en wandelpaden. Alles en meer hierover op www.visitflanders.com/toegankelijkheid.